Hälsolyftet (gym)

Träning och simning — allt på ett kort

I Gislaved och Smålandsstenar hittar du Hälsolyftet i anslutning till sporthallen. Entré till Gislebadet och Hörsjöbadet ingår i vårt medlemskap (ej 65-årskortet). Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort. Simträning är en enkel och effektiv träningsform som också är skonsam för kroppen.

På båda Hälsolyft finns konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner. Utbudet kan variera något mellan de olika Hälsolyften.

I Smålandsstenar har vi ett bredare utbud av fria vikter.

Hälsolyftsmedlem som har avtal tecknat i Hälsolyftet, Anderstorp!


Den 25 februari 2016 fattade Kommunfullmäktige beslut om ett Hyres- och driftavtal mellan kommunen och Föreningen Anderstorp simhall för fortsatt drift av simhallen i Anderstorp. I avtalet ingår också övertagande av Hälsolyftet.

Avtalet innebär att från och med 1 april 2016 är det föreningen som ansvarar för simhall och Hälsolyft i Anderstorp. Kommunen äger fortfarande byggnaden och föreningen ansvarar för drift, skötsel och service. Föreningen får också fritt bestämma avgiften för bad och träningskort.

Du som medlem på Hälsolyftet idag kommer inte att kunna träna på Hälsolyftet i Anderstorp efter den 1 april 2016 med ditt nuvarande medlemskort.

Du kan göra ett av följande alternativ:

  • Behålla ditt medlemskort på Hälsolyftet och träna på Hälsolyftet i Gisle Sportcenter eller i Smålandsstenars sim- och sporthall.
  • Byta till nytt medlemskort hos Föreningen Anderstorp simhall. Du kommer lämna in ditt nuvarande medlemskort och den återstående tid kommer att gälla på det nya medlemskortet. Föreningen kommer att sköta denna hantering.

Vi hoppas du väljer något av alternativet ovan. Den bästa träningen är den som blir av!

Har du funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på fritidskontoret fritidskontoret@gislaved.se eller till Föreningen Anderstorp simhall info@anderstorpsimhall.se 

Kontaktinformation (direktkontakt)

För direktkontakt med Hälsolyftet kan du höra av dig till telefon:

Hälsolyftet Gislaved

Gislegatan, Gislaved
Tfn. 0371-812 64

Hälsolyftet Smålandsstenar

Linnegatan 14, Smålandsstenar
Tfn. 0371-818 56

Sidan uppdaterades senast: 2016-11-10