Gislaved 50 år
en illustration på en luftballong som ser ut som en glödlampa

Novelltävling 2024

Senast uppdaterad 10 januari 2024

Delta i en novelltävling och vinn fina priser till dig och din klass.

Tävlingen är öppen för alla elever som går i grundskolan i Gislaveds kommun. Skriv en novell eller en berättelse om vad du vill på max tre sidor. Vi kommer att utse lokala vinnare från låg-, mellan-, och högstadiet på varje bibliotek i kommunen. De bästa bidragen från varje ort läses av en jury som utser en vinnare på kommunnivå från varje stadium. Vinnaren får ett digitalt författarbesök till sig och sin klass!

Skicka in bidraget senast 29 februari

  • Lämna in ditt bidrag senast torsdagen 29 februari
  • Bidraget lämnas till ditt närmsta bibliotek skrivet på papper eller skickas som PDF-fil med e-post till bibliotek.mittbidrag@gislaved.se
  • Vinnarna tillkännages via Facebook, Instagram och bibliotekets webbplats vecka 14.

Det är viktigt att du skriver ditt namn, skola, klass, adress, telefonnummer och titel på novellen när du skickar in bidraget.

Novellen får inte ha publicerats i ett offentligt sammanhang tidigare. Alla bidrag kommer att kontrolleras för plagiat. Om du deltar i tävlingen, samtycker du att vi tillfälligt sparar dina personuppgifter. Läs mer om detta på bibliotek.gislaved.se/sv/web/arena/integritetspolicy

Evenemangsinformation

Pågår: 29 feb 2024 - 29 feb 2024

Gislaveds kommun fyller 50 år och det vill vi fira. 2024 bjuder vi in invånare, besökare, föreningar och företag att fira tillsammans.

 

Gislaveds kommun
Stortorget 1, Gislaved
Telefon: 0371-810 00