E-tjänster och blanketter

Inom Gislaveds kommun erbjuder vi en rad olika tjänster du kan utföra själv, direkt på webben, när det passar dig, dygnet runt.

I vår e-portal hittar du kommunens externa webbapplikationer, e-tjänster och e-blanketter. Du kan söka direkt eller leta dig fram i strukturen. Övriga blanketter hittar du på den sida där den hör hemma.

Gislaveds kommun behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). I Gislaveds kommun hanterar olika personuppgifter med stöd av olika lagliga grunder.

Personuppgifter lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant.

Du har möjlighet att uppdatera, ändra samt få tillgång till lagrad personuppgift om dig. Läs mer om Dataskyddsförordningen,

Bibliotekets e-tjänster

För att fullt ut kunna utnyttja de flesta av bibliotekets e-tjänster behöver du ha tillgång till ditt lånekortsnummer och din pinkod som är kopplad till ditt kort.

E-tjänster inom bygga, bo och miljö

Blanketter

Generellt hittar du en blankett på den webbsida där den hör hemma. Det betyder att om du exempelvis vill söka bygglov så finns den blanketten på den webbsida där vi informerar om bygglov. Vill du fylla i en ledighetsansökan för ditt barn i grundskolan finns den där vi informerar om läsårstider och ledigheter i grundskolan.

Du hittar också blanketter och mer information från sidan tillstånd, regler och tillsyn.

Sidan uppdaterades senast: