INNEHÅLL

Webb-tv från kommunfullmäktige 28 februari

Nu kan du titta på eftersändningen av kommunfullmäktigemötet från den 28 februari.

Gislaveds kommun har nu börjat webbsända från kommunens fullmäktigemöten. Första sändningen var torsdagen den 28 februari och resultatet blev lyckat. Totalt var det närmare 170 personer som tittade på någon del av sändningen. Som mest tittade över 60 personer samtidigt.


Eftersändning ett par dagar senare

Dagen efter varje fullmäktigemöte bearbetas inspelningen. Bland annat läggs det på bokmärken till varje ärende. Bokmärkena gör att du snabbt kan bläddra fram och mellan de ärenden som intresserar dig. Så fort bearbetningen är färdig så publiceras eftersändningen på kommunens webbplats där du också hittar föredragningslista. Protokollet från respektive möte publicerar cirka 1 vecka senare efter att det justerats.

Se webbsändningen från kommunfullmäktige den 28 februari

Sidan uppdaterades senast: 2013-03-06