INNEHÅLL

Arbetsmarknads-organisationen (AMO) flyttar till Anderstorp

Måndagen den 15 april flyttar Abetsmarknadsorganisationen (AMO) sin verksamhet till nya lokaler i gamla Västboskolan, Anderstorp.

AMO får nu tillgång till drygt 3000 m2 nyrenoverade och specialanpassade lokaler på Västboskolan. Västboskolan byter samtidigt namn till AMO-huset.

Arbetsträning och praktik

AMO som är en del av socialtjänsten i Gislaveds kommun erbjuder arbetsträning och praktik för att nå målet att alla som kan ska försörja sig genom eget arbete. Där kan den som varit arbetslös en längre tid, uppbär försörjningsstöd eller är nyanländ flykting få hjälp med detta.

Inom AMO finns flera olika verksamheter. På "Jobbsök" erbjuds hjälp med att söka jobb genom tips i hur man söker arbete och skriver ett CV respektive personligt brev. På "Monteringen" utförs monterings- och packningsarbeten på uppdrag av företag i närområdet och på "Textilen" sys och lagas textilier åt olika verksamheter inom kommunen.

Ny besöksadress​

Arbetsmarknadsorganisationen
Töråsvägen 16
334 33 Anderstorp

Telefonnummer och e-postadresser påverkas inte av flytten.

Sidan uppdaterades senast: 2013-04-15