INNEHÅLL

Gislaveds kommuns monter vid Affärsracet 2013. Välkommen!

Gislaveds kommuns monter vid Affärsracet 2013

Gislaveds kommun under Affärsracet

För Gislaveds kommun är det viktigt att du som företagare har en bra kontakt med oss, och att du vet vart du skall vända dig med olika frågor. Träffa oss på Anderstorp Raceway 22-23 maj.

På Affärsracet får du möjlighet att träffa experter inom olika områden från kommunen. Passa på att exempelvis ställa frågor om upphandling, bygglov, miljötillstånd, brandtillsyn och turismutveckling. Frågor som kan vara viktiga för dig som företagare.

Vi har även politiker på plats och presenterar KKiK, Kommunens Kvalitet i Korthet - en nationell betygssättning av den kommunala servicen.

Vår monter finns i ”THE WING”, nummer 157-159.

I ett separat tält finns dessutom några av kommunens bolag och stiftelser representerade, AB Gislavedshus, A-ringen AB, Gislaveds Industrilokaler, Torghuset och Navigatorcentrum/AMO.

Program i montern

Onsdag 22 maj

kl. 13-17 - Politiker och tjänstemän finns på plats
kl. 13-14 - VA-chef, Antti Vähäkari
kl. 14-15 - Stadsträdgårdsmästare/parkchef, Ulrika Frimodig Lust
kl. 15-16 – Upphandlingschef, Helen Sundström
kl. 16-17 – Upphandlare, Linda Lundström

Torsdag 23 maj

kl. 9-17 - Politiker och tjänstemän finns på plats
kl. 9-10 - Bygg- och miljöchef, Susanne Norberg
kl. 10-11 – Stadsarkitekt, Sven Hedlund
kl. 11-13 – Turismstrateg, Peter Petersson
kl. 11-13 - Bygglovingenjör, Ulf Edenborg
kl. 13-14 - Mark- och exploateringsingenjör, Ivo Lisius
kl. 14-15 - Ställföreträdande räddningschef, Johan Nilsson

Kommunens miniseminarier

Passa även på att lyssna på våra öppna miniseminarier. De hålls i "Pole Position" som ligger alldeles bredvid kommunens monter.

Hur blir man leverantör till offentlig sektor?

Onsdag 22 maj kl. 16.00
Helen Sundström, Upphandlingschef, Gislaveds kommun

För dig som är intresserad av att bli eller utvecklas som leverantör till offentlig sektor. Här får du en inblick i hur en upphandlingsprocess går till. Du får också tips om hur du hittar upphandlingar som är på gång och vad du behöver tänka på när du lämnar anbud. Passa på att ställa frågor! Upphandlare finns även på plats i Gislaveds kommuns monter onsdag den 22 maj mellan klockan 15-17.

Tips och råd kring start och utveckling av livsmedelsverksamhet

Torsdag 23 maj 09.30
Susanne Norberg, Bygg- och miljöchef, Gislaveds kommun

För dig som är intresserad av att starta eller utveckla livsmedelsverksamhet. Vart vänder jag mig? Vad behöver jag göra? Vad behöver jag tänka på om jag skall starta, utveckla, eller driva café, restaurang, cateringverksamhet eller liknande? Passa att ställa frågor! Susanne Norberg finns även på plats i Gislaveds kommuns monter torsdag den 23 maj mellan klockan 9-10.

Bygglov - Har du koll?

Torsdag 23 maj 14.00
Sven Hedlund, Stadsarkitekt, Gislaveds kommun

För dig som vill veta vart man vänder sig och hur det går till när man ansöker om bygglov. Du får en inblick i hur en bygglovsprocess går till. Du får också tips om hur du undviker de vanligaste fällorna och vad du behöver tänka på. Har du verkligen koll? Våga inte chansa på att du vet allt, kom och lär mer och ta chansen att ställa frågor. Träffa även Sven Hedlund i vår monter torsdag 23 maj kl. 10-11, och Ulf Edenborg, erfaren bygglovingenjör, torsdag 23 maj mellan kl. 11-13.

Brandsäkerhet - Skydda ditt företag och dina anställda mot brand och olyckor

Torsdag 23 maj 15.00
Johan Nilsson, Ställföreträdande räddningschef, Räddningstjänsten Gislaved-Gnosjö.

För dig som är intresserad av att göra din verksamhet säkrare när det gäller brand och olyckor. Minimera dina risker för företaget och dina anställda med hjälp av ett bra brandskydd. En brand är dyr och resurskrävande men med regelbunden tillsyn minskar faran och du kan ägna dig åt din kärnverksamhet. Hur kan en brandtillsyn vara ett sätt för dig att behålla dina kunder? Hur kan en brandtillsyn minska risken för konkurs? Passa på att lyssna på seminariet för att få tips och råd! Johan Nilsson finns även på plats i vår monter torsdag 23 maj klockan 14-15.

Sidan uppdaterades senast: 2014-12-03