INNEHÅLL

Arkitektens idéskiss på hur det kan komma att se ut i det nya caféet vid mötesplats Gisle.

Gisleparken blir mötesplats Gisle

I våras startade en stor ombyggnad av Gisleparken i Gislaved. Under fyra byggetapper ska lokalerna förvandlas till en mötesplats för alla åldrar.

En plats att vara på, träffa vänner och hänga. Funktionella lokaler för ungdomens kulturhus, teatersalong, utställningslokal, nytt nöjespalats, café och spontana mötesplatser. Detta är några av de saker som kommer att bli verklighet när Gisleparken omvandlas till mötesplats Gisle.

- Vi vill skapa en mötesplats för människor där kultur och nöje finns i anslutning. Det fanns ett behov av att renovera Gisleparken och då valde vi att kraftsamla där och göra det till ett kulturcentrum, säger kulturchef Magnus Jonsson.

Byggtid och bilder

Är du nyfiken på i vilken takt bygget sker och på hur det är tänkt att det ska se ut när det blir färdigt?

Sidan uppdaterades senast: 2016-06-29