Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Förändringar i kommunens simhallar

På måndag utökas öppettiderna i Gislebadet. Simhallen i Anderstorp får nya öppettider i föreningsregi och allmänbadet stängs i Smålandsstenar.

Det är sedan tidigare beslutat att Anderstorps och Smålandsstenars simhallar stängs för allmänbad i kommunal regi den 18 januari 2016. Samtidigt utökas öppettiderna i Gislebadet i Gislaved. Anderstorps Simsällskap håller öppet Anderstorps simhall för allmänheten vissa tider, till och med 31 mars.

Fritidschef Anna Gamlén berättar att simhallsförändringen innebär stora verksamhetsförändringar för fritidsförvaltningen men att man ändå ser positivt på framtiden.

- Vi har hittat bra lösningar när det gäller träningstider för våra simklubbar och dykarklubben. Det nära samarbetet med skolan gör att vi kan upprätthålla simkunnigheten hos våra barn och ungdomar, vilket känns väldigt bra. Jag hoppas att allmänheten kommer att trivas i Gislebadet, säger Anna Gamlén, fritidschef.

Nya öppettider Gislebadet

Från och med 18 januari: måndag-fredag: klockan 06.00 – 08.00 samt 14.00 – 21.00 lördag-söndag: klockan 11.00 – 18.00

Nya öppettider samt bastubad Anderstorps simhall

Under perioden 18 januari till 31 mars upprätthåller Anderstorps Simsällskap allmänbad under några dagar varje vecka i Anderstorps simhall. Årskort bad och hälsolyftskort ger fri entré även under denna period. Bad för kommunanställda och företagsbad sker på samma sätt som tidigare.

Från och med 18 januari:
tisdag och fredag: klockan 16.00 - 20.00
lördag: klockan 10.00 - 16.00
Mer information finns på Anderstorps Simsällskaps webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bastubad erbjuds onsdag-torsdag klockan 08.00 – 19.00. Kostnad 25 kr.

Hälsolyftet är öppet precis som tidigare.

- Det är roligt med det stora engagemanget från föreningar och allmänhet i Anderstorp vilket gör att simhallen kan hålla öppet ett tag till. Förhandlingar pågår om vad som händer efter 31 mars, säger Anna Gamlén.

Simverksamhet Smålandsstenars simhall

Från den 18 januari stängs Smålandsstenars simhall för allmänbad. Viss simverksamhet i form av simskola och vattengympa kommer att bedrivas i lilla bassängen.

Hälsolyftet är öppet precis som tidigare. Bad kopplat till hälsolyftskortet hänvisas till Gislebadet och Anderstorps simhall (till och med 31 mars).

Sidan uppdaterades senast: