Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Företagarskola - för dig som vill starta eget

Funderar du på att starta företag? Eller har du precis gjort det? Då är detta kursen för dig. Nu på hemmaplan.

- Det här är ett lysande tillfälle för alla som går i företagstankar att utveckla sin affärsidé och fylla på med kunskap och nätverk. Förhoppningsvis kan det ge möjlighet för fler nystartade företag att dra nytta av varandra, säger Maria Kristiansson på Science Park, Gislaved.

Företagarskolan, som är ett samarrangemang mellan Science Park, Almi Jönköping samt en del av länets kommuner har funnits länge i Jönköping. Nu har du möjlighet att gå kursen lite mer på hemmaplan, i Värnamo. Utbildningen ger dig vägledning och en metod för att planera och utveckla ett eget företag. Kursen och det arbetsmaterial som du får hjälper dig framåt i ditt förberedelsearbete och vänder sig till dig som funderar på att starta ett företag eller nyligen har gjort det. Utbildningen sker i grupp om max 15 personer under fem måndagskvällar. Du får chansen att utbyta tankar och inspireras av blivande entreprenörer från hela Gnosjöregionen.

Innehållet påverkas av deltagarnas önskemål. Vid den första träffen kommer vi att lyssna av allas önskemål och förväntningar. Fundera därför på om det är något område som känns extra viktigt för dig.

Du kommer att få ett omfattande kursmaterial där du kan slå upp det mesta som rör start av företag. Det finns även möjlighet att boka en kostnadsfri enskild rådgivning med någon av kursledarna om du har frågor eller vill fördjupa dig mer i något av kursens områden.

Anmälan

Tid: måndag 22 februari, kl 17.30-20.30. (övriga datum: 29/2, 7/3, 14/3 och 21/3) 
Plats
: Värnamo Näringsliv, Jönköpingsvägen 15, Värnamo
Pris: 750 kr
Anmälan: senast 18 februari, länk till anmälningsformulär Företagarskolan
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Läs mer om kursen: Almi Jönköping Företagarskolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterades senast: