Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Välkommen på Föreläsning om psykisk ohälsa

Tisdag 8 mars berättar Hulda Sandelin om sina upplevelser av psykisk hälsa och ohälsa. Samtidigt har hon en utställning på Hestra bibliotek.

I 14 år levde Hulda Sandelin med depressioner, medicinering och självmordstankar. Numera använder hon sina erfarenheter och kunskaper för att hjälpa andra människor att förändra sin situation och för att sprida hopp om att det kan bli bättre.

Intresseföreningen för psykisk hälsa i Gislaved, IFPH och kooperativet Gislavedsrallarna bjuder in till en föreläsning där Hulda Sandelin berättar om sin resa gällande psykisk hälsa och ohälsa.

Föreläsning med Hulda Sandelin

Dag och tid: Tisdag 8 mars, klockan 17.00
Plats: Gislavedsrallarna, Mårtensgatan 32, Gislaved
Fika serveras under kvällen.

Fotoutställning

Under tiden 7 mars till 31 mars finns Hulda Sandelins fotoutställning Om konsten att se på Hestra bibliotek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om Hulda Sandelin

Hulda Sandelin har på egen hand hittat fungerande mentala strategier och har genom sina erfarenheter fått stor kunskap om kognitiv beteendeterapi. Hon är också van att förmedla kunskap om olika psykiska sjukdomar, bemötande och hur man hjälper någon som mår psykiskt dåligt.

Hulda Sandelin är certifierad instruktör i utbildningsprogrammet Första hjälpen till psykisk hälsa och hon har i samarbete med Socialpsykiatriskt kunskapscentrum i Västerbotten utvecklat ett utbildningspaket som riktar sig till arbetsgivare och anställda som vill få mer kunskap och medvetenhet om psykisk hälsa och ohälsa. Hulda Sandelin är också ambassadör för föreningen Hjärnkoll och är utvald som ambassadörsinspiratör tack vare sin långa erfarenhet av att föreläsa om sina egna upplevelser.

Sidan uppdaterades senast: