Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Gislebadet stängs för underhåll

Från måndag 4 juli till fredag 15 juli stängs Gislebadet i Gislaved på grund av underhållsarbete i duschrummen.

Anläggningens duschutrymmen och vissa delar i anslutning till bassängerna ska kaklas om. Därför stängs Gislebadet mellan 4 och 15 juli. Under den perioden hänvisas badgäster till Hörsjöbadet i Smålandsstenar.

Anläggningschef Aldijana Puskar Imsirovic berättar att tiden för underhållsarbetet är vald för att den ska påverka verksamheten så lite som möjligt, när skola och simskolor har sommaruppehåll samt när det förhoppningsvis är fint väder så att badgästerna har möjlighet att bada på kommunens friluftsbad samt Hörsjöbadet.

- Det är tråkigt för våra badgäster men vi kommer att få fräschare duschrum och en trevligare miljö när arbetet är klart, säger Aldijana Puskar Imsirovic.

Sidan uppdaterades senast: