Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Olympic Day

Lördagen den 3 september kommer OS till Gislaved. Alla barn och unga mellan 7-12 år får möjlighet att prova olika idrotter tillsammans med svenska olympier.

Olympic Day är ett mini-OS på hemmaplan. Alla som anmäler sig får chansen att testa olika idrotter tillsammans med några av våra olympiska idrottstjejer och killar. Det blir en prova-på dag med olympisk inramning, som arrangeras i sammarbete mellan SOK (Sveriges Olympiska Kommitté), fritidsförvaltningen och kommunens idrottsföreningar samt deras ledare.

Therése Lakatos, utvecklare på fritidsförvaltningen menar att det här är ett fantastiskt tillfälle för barn och unga att få utöva olika idrotter under lekfulla former. Det blir lättare att hitta ”sin” idrott genom att prova på olika sporter.

Det är riktigt roligt att Olympic Day kommer tillbaka till Gislaved. När vi arrangerade detta 2012 blev det en stor succé. Hela dagen var full av inspiration, idrott och glädje, säger Therése Lakatos.

Ta chansen att prova på olika idrotter, träffa föreningar och inte minst, låta dig inspireras av olympierna på plats.

Sidan uppdaterades senast: