Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Informationsträff - starta eget företag

Funderar du på att starta eget? Då är detta en kväll för dig!

Almi företagspartner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Skatteverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bjuder in till en informationskväll om att starta eget företag. 

Du kommer få översiktlig information om hur du kan förberada dig inför en företagsstart samt inblick i vad det innebär att driva ett företag.

Under kvällen får du även möjlighet att ställa frågor och träffa andra i samma situation.

Kvällen arrangeras tillsammans med Science Park Gislaved och Gnosjö kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om Science Park

Den ideella föreningen Science Park i Jönköpings län ägs av länets samtliga tretton kommuner, Högskolan i Jönköping, Region Jönköpings Län samt företagarorganisationerna Svenskt Näringsliv, Företagarna och Handelskammaren. Ordförande är Niclas Palmgren (M), kommunalråd för näringslivsfrågor i Gislaveds kommun.

Science Park har affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Region Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är visionen att vara med och skapa Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Om Almi

För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare.

Oavsett vilken satsning, till exempel en internationell lansering, att utveckla en ny produkt eller tjänst, en satsning på en ny marknad, köp eller start av företag kan du alltid kontakta Almi.

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital.

Sidan uppdaterades senast: