Koll på läget-MÄSSA

Välkommen till Koll på läget-mässan 2016 den 13-15 september i Torghuset, Smålandsstenar.

I samband med tre inspirationsdagar för personal inom vård och omsorg samt funktionshinder och stöd bjuds allmänheten in till Koll på läget-mässan 2016. Under tre dagar kan du besöka Torghuset och inspireras av ett tjugotal utställare som visar upp sina produkter och tjänster inom hjälpmedel och stöd.

Nyheter

Utställarna är både lokala och nationella företag samt kommunala verksamheter. Mässan riktar sig till brukare, närstående och alla som är intresserade av nyheter inom olika hjälpmedel och vad som är på gång inom de sociala innovationerna. Vad är senaste nytt? Nya appar eller robotar? Finns det intelligenta kylskåp och vattenkranar som kan hjälpa oss i vardagen?

- Det är andra gången vi satsar så här stort och vi hoppas på fler besökare till mässan. I år har vi även en tävling för mässbesökarna med fina priser, berättar Hanna Larsdotter, utvecklingsledare.

Biblioteket hjälper till med tekniken

Biblioteket finns på plats för att hjälpa dig med din läsplatta och visar talböcker, ljudböcker och e-böcker.

Fri entré

Mässan är öppen mellan klockan 10-15 och det är fritt inträde. Kom och se vilka hjälpmedel som finns för både hemmabruk och särskilt boende. Du får också lära dig hur du själv kan förebygga olyckor eller skador i det egna hemmet.

 

Sidan uppdaterades senast: 2016-09-08