Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Sportdialoger med stort gensvar

Veckans sportdialoger har fått många att komma med synpunkter kring en ny bad- och sportanläggning. Du kan fortfarande tycka till via webben.

Fritidsnämnden har under veckan arrangerat tre sportdialoger för att ta in synpunkter kring ”vilken typ av bad- och sportanläggning vill du ha?” i Gislaveds kommun. Omkring 200 personer har medverkat totalt i Smålandsstenar, Gislaved och Anderstorp. Alla synpunkter kommer att sammanställas och ligga till grund för den utredning av en ny anläggning som ska göras.

- Det märks att frågan engagerar och det är roligt att så många invånare har kommit till sportdialogerna, säger Tommy Stensson (S), ordförande i fritidsnämnden.

Många synpunkter

Vid sportdialogerna har det framkommit många bra synpunkter, berättar Anna Gamlén, fritidschef. De flesta tycker att en ny simhall är viktigast, men man pratar också om behovet av en kombihall där flexibla lösningar gör det möjligt för flera olika idrotter och arrangemang. Önskemål har även framförts att läktare behövs oavsett anläggning och att föreningarna vill få möjlighet till gemensamma utrymmen.

Sportdialogen fortsätter

Det är fortfarande möjligt att lämna synpunkter kring en ny bad- och sportanläggning. Till och med 28 februari finns webbenkäten sportdialog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. öppen.

Barn och ungdomar har hittills inte varit så delaktiga i sportdialogen. Fritidnämnden kommer därför att besöka Gislaveds gymnasium för att uppmana ungdomarna att lämna sina synpunkter.

Efter att sportdialogerna sammanställts kommer resultatet att redovisas här på vår webbplats.

Sidan uppdaterades senast: