Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Ny mottagning för ungdomar

Ung Individ är en nystartad mottagning för ungdomar mellan 13-25 år som kommer i kontakt med alkohol och/eller droger.

I december 2016 öppnade Ung Individ i centrala Gislaved i liten skala och nu är verksamheten i full gång. Mottagningen vänder sig till ungdomar mellan 13-25 år som har testat eller använder alkohol och/eller droger och som vill ha hjälp att komma ur sitt beroende eller prata med någon vuxen.

- Vi finns för de ungdomar som har frågor och funderingar kring alkolhol och droger. Men även för de som är oroliga för att de dricker för mycket, eller för att de vill ha hjälp med att sluta med alkohol och/eller droger, säger Eva Starby, kurator.

Ungdomen kan själv ta kontakt med mottagningen men även skolan, socialtjänsten eller ungdomens föräldrar eller andra anhöriga kan höra av sig. Ung Individ erbjuder råd, stöd och behandling, eventuellt tillsammans med urinprovstagning.

Bred kompetens

De som arbetar på mottagningen är socionomer, behandlingspedagoger och beteendevetare och har tystnadsplikt. Det går att kontakta personalen anonymt, utan att uppge sitt namn, per telefon eller komma in under måndagar och torsdagar då det är öppet. Det finns även information på Facebooksidan Ung Individ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., dock går det inte att kontakta mottagningen den vägen.

Öppettider

Ung Individ har har drop-in tider (du behöver inte beställa tid):

måndagar klockan 13.00 – 16.00
torsdagar klockan 15.00 – 18.00

Tidsbokning och möjlighet att ställa frågor via telefon måndag-fredag klockan 08.00 – 16.00.

Kontaktuppgifter

Telefon: 0371-815 29
Adress: Ängsgatan 6, Gislaved

Sidan uppdaterades senast: