INNEHÅLL

Dags att söka feriepraktik

Gislaveds kommun erbjuder feriepraktik till ungdomar som i juni 2017 slutar årskurs 8 och 9 i grundskolan eller årskurs 1 och 2 på gymnasiet och särskolan.

Syftet med feriepraktik är att ge skolungdomar en chans att prova olika yrken i kommunens verksamheter där det framöver kommer att finnas rekryteringsbehov. Genom feriepraktiken ges ungdomar värdefulla erfarenheter av arbetslivet som de kommer att ha nytta av hela livet.

Som feriepraktikant går du bredvid ordinarie personal och följer arbetet på en kommunal arbetsplats eller i en förening som är verksam i kommunen. En feriepraktikant är inte en sommarvikarie, och får därför inte heller en lön utan en ersättning som betalas av Gislaveds kommun.

Praktiken omfattar tre veckor under någon av de tre perioderna vecka 24-26, 27-29 eller 30-32. Du praktiserar sex timmar per dag, måndag-fredag (förutom midsommarafton då alla är lediga).

Läs mer och ansök om feriepraktik.

Sidan uppdaterades senast: