Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Vinnare i Bästa skillnaden 2016

Dalenloppet vinnare i Bästa skillnaden 2016

I samband med inspirationsdagar för personalen inom socialförvaltningen uppmuntrades de anställda att delta i tävlingen "Bästa skillnaden".

Syftet med tävlingen är att lyfta fram goda exempel som kan användas som inspiration och kunskap för alla som arbetar inom socialförvaltningen. Man vill också premiera personal som gör något extra utöver det vanliga i sitt arbete.

Insatsen ska också vara något som gynnar brukaren och som är möjligt att fortsätta med i verksamheten.

Dalenloppet 2016

Dalenloppet

Det vinnande bidraget i tävlingen blev Dalenloppet. Dalenloppet är ett motionslopp för brukare inom socialförvaltningens verksamhet funktionshinder och stöd. Det arrangerades av en arbetsgrupp med olika yrkeskategorier, exempelvis hälsoinspiratörer och personal från verksamheterna inom funktionshinder och stöd.

Det blev ett lyckat arrangemang och ett riktigt roligt koncept som nu ska bli en tradition.

Med ett stort engagemang har hälsoinspiratörerna inom funktionshinder och stöd visat att det är möjligt att göra en insats utöver det vanliga vad gäller gemenskap och glädje till rörelse. Det är med stor förhoppning och tillförsikt om framtida liknande satsningar som Dalenloppet utses till 2016 års vinnare för "Bästa skillnaden", säger Elisabeth Svensson, programområdeschef Funktionshinder och stöd.

Sidan uppdaterades senast: