Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Skaparglädjen firar 10 år

Välkommen till Skaparglädjen som firar 10-års jubileum torsdagen den 20 april.

Under dagen bjuds alla kunder på kaffe och tårta och butiken har extra bra erbjudanden under dagen. Butiken håller öppet 8.30 – 18.00 på torsdagen och finns på Köpmansgatan 22 i Gislaved.

Om Skaparglädjen

Skaparglädjen är en del kommunens verksamhet för funktionsnedsatta och är till för den som är intresserad av att skapa och uttrycka sig genom färg och form. Där finns både skaparverkstad och en butik där man kan måla tavlor, sy eller tillverka smycken, som sedan säljs i butiken. Där finns hjälpmedel så att alla oavsett funktionsnedsättningar kan vara med och skapa.

I butiken finns en visuell kassaapparat med tal och bilder. På Skaparglädjen får deltagarna vara med hela vägen, från inköp och tillverkning, till att prismärka, sälja och skylta. Ett av de främsta målen med verksamheten är att deltagarna ska få vistas i en kreativ och social miljö. Mottot är att skapa med glädje – därav namnet Skaparglädjen.

Läs mer om verksamheten.

Sidan uppdaterades senast: