Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Foto: symbolbilder.se

Dags att söka stipendium inom miljö och kultur

Gislaveds kommun delar årligen ut ett antal stipendium och priser inom flera olika områden.

Nu kan du ansöka om kulturstipendium och kulturpris samt nominera någon till 2017 års miljöstipendium.

Sista ansökningsdag är måndagen den 16 oktober.

Kulturstipendium och kulturpris

Kulturstipendiet och kulturpriset kan delas ut till någon som är född, uppvuxen, bosatt eller verksam i Gislaveds kommun eller som har annan särskild anknytning till kommunen. Grupper, föreningar eller institutioner som har sin huvudsakliga verksamhet inom kommunens kulturliv kan också ansöka.

Läs mer om hur du går till väga för att ansöka eller nominera någon till Kulturstipendiet/kulturpriset.

Miljöstipendium

Miljöstipendium delas ut för att stimulera eller belöna bra insatser för miljön, vilket kan vara inom både naturvård och miljöskydd. Miljöstipendiet kan delas ut till enskilda personer, föreningar, organisationer, eller skolklasser med flera som hör hemma i Gislaveds kommun.

Läs mer om hur du kan själv söka stipendiet eller nominera någon annan som gjort en bra insats för miljön.

Samlat alla på samma plats

På vår webbsida stipendier, fonder och utmärkelser har vi sammanställt dessa. Kika gärna in där och läs mer om de olika stipendierna och priserna. Där kan du också ansöka eller nominera den du tycker ska få någon av utmärkelserna.

Sidan uppdaterades senast: