Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Vattenläckan i Gislaved lagad

Återställningsarbetet efter tisdagens vattenläcka är nu färdigt i Gislaved och trafiken flyter på som vanligt.

[Uppdaterad: klockan 15.00, 16 november]

På tisdagsmorgonen upptäcktes en vattenläcka vid korsningen Anderstorpsvägen/Henjavägen i Gislaved. För att laga läckan var personal från tekniska kontoret tvungen att leda om trafiken.

Asfalteringsarbetet är nu klart och trafiken flyter som vanligt på Anderstorpsvägen och Henjavägen.

 

Tekniskas personal är fortfarande ute och arbetar med läckan och vattnet kommer att vara avstängt under tiden arbetet pågår. Man beräknar att laga läckan under tisdagskvällen och vi uppdaterar informationen på vår hemsida löpande.

Ett 10-tal fastigheter är berörda och har informerats av personal på plats.

I samband med arbetet kan vattnet till vissa hushåll vara något missfärgat. Det försvinner dock allt eftersom man spolar i kranen och det är ingen fara att dricka. Undvik att tvätta ljusa kläder om du upptäcker att vattnet är missfärgat.

Begränsad framkomlighet på Anderstorpsvägen

På grund av vattenläckan så är det begränsad framkomlighet i korsningen Anderstorpsvägen och Henjavägen i Gislaved. Vägen kommer att tillfälligt bli enkelriktad från Anderstorpsvägen in på Henjavägen. Tillfällig omledning av trafik kommer att ske, följ de orangea skyltarna.

Sidan uppdaterades senast: