Öppna förskolan startar i Smålandsstenar

Öppna förskolan i Smålandsstenar öppnar måndag den 20 mars på nya Vårdcentrum.

Öppna förskolan är en verksamhet dit du kan komma med ditt eller dina barn, träffa andra föräldrar och barn, och tillsammans med personalen exempelvis leka, sjunga, rimma och läsa böcker. Öppna förskolan vänder sig till familjer med barn 0-6 år. Det finns fika att köpa till självkostnadspris.

Öppna förskolan i Smålandsstenar finns på nya Vårdcentrum i familjecentralens lokaler.

Öppettider öppna förskolan

Under de första fyra veckorna har öppna förskolan lite färre öppettider än vad det kommer att bli sedan. Öppettider från 20 mars till 16 april.

Måndag: för alla med barn 0-6 år, klockan 09.00 – 12.00
Onsdag: för alla med barn 0-3 år, klockan 13.00 – 15.30
Torsdag: för alla med barn 0-9 månader, klockan 09.00 – 12.00
Fredag: för alla med barn 0-6 år, klockan 09.00 – 12.00

För öppettider från den 17 april, följ öppna förskolans Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppet hus

Vårdcentrum kommer att ha ett öppet hus för allmänheten den 28 april, klockan 13.00-16.00. Följ öppna förskolans Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där kommer mer information.

Om familjecentralen

Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och föräldrar med barn i förskoleåldern. I samma lokaler erbjuder nu kommunen och regionen tjänster för såväl barnens som föräldrarnas hälsa och välmående.

Här finns förutom öppna förskolan också möjlighet för föräldrar att enskilt få träffa en socionom/kurator för råd och stöd i sitt föräldraskap. På familjecentralen inryms även kvinnohälsovården, där du kan få träffa en barnmorska, men också en psykolog för stöd och rådgivning. Dessutom är barnhälsovården en del av familjecentralen, där du kan få råd och stöd i allt som rör ditt föräldraskap.

Kontaktinformation (direktkontakt)

Öppna förskolan 0371-817 63

Besöksadress:
Familjecentralen Smålandsstenar
Södra Långgatan 8, Smålandsstenar

Sidan uppdaterades senast: 2017-03-17