Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Prova-på kväll för Tjejer på räddningstjänsten

Den 21 februari kl. 18.00–21.00 håller räddningstjänsten Gislaved-Gnosjö en prova-på kväll för tjejer på stationen i Mossarp.

Vill du jobba i en spännande miljö, där den ena dagen aldrig är den andra lik? Har du hjärtat på rätta stället och brinner för att hjälpa människor? Har du varit nyfiken på jobbet som brandman, men inte vågat ta första steget? Kom och träffa oss på vår prova-på kväll för tjejer, så pratar vi mer.

Under kvällen kommer du att få information om yrket som brandman samt möjlighet att testa utrustningen. Det kommer även finnas möjlighet att prova på olika moment och fysiska tester. Du väljer själv vilka delar du vill prova-på.

Vi bjuder på fika, och anmälan görs till personalsamordnare, Peder Reich via e-post peder.reich@gislaved.se eller via telefon 0371-827 10, åldersgräns 18 år.

Sidan uppdaterades senast: