Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

fokus hållbarhet logotype

aktiviteter till temaveckan Fokus hållbarhet

I höst anordnar kommunen temaveckan Fokus hållbarhet 1521 oktober. Det finns möjlighet för din förening / organisation att vara med och bidra genom att anordna en aktivitet under temaveckan.

Syftet med veckan är att öka kunskapen och engagemanget kring hållbarhetsfrågor. Hållbar utveckling består av tre delar; ekologisk, social och ekonomisk. Bredden på temat gör att alla kan vara med och bidra till veckans innehåll.

Har din förening / organisation en aktivitet som bidrar till en hållbar utveckling som inte ligger under vecka 42, 15-21 oktober, men som du ändå vill ha med i programmet? Skicka in den också, så tas den med i mån av plats.

Chans till kostnadsfri marknadsföring

Det kommer tryckas upp ett program med alla aktiviteter som skickas ut till samtliga hushåll i kommunen inför temaveckan. Programmet kommer också att publiceras på kommunens olika medier och ni får därmed gratis marknadsföring av er aktivitet.

Var med och bidra till ett mer hållbart samhälle och visa upp din verksamhet
under temaveckan.

Sidan uppdaterades senast: