Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Vi söker utställare och inspiratörer

Har du tjänster eller produkter som underlättar för personer med särskilda behov eller bidrar till deras trygghet? Var med som utställare på vår Koll på läget-mässa.

Den 15 oktober arrangeras mässan Koll på läget i Anderstorp. Där finns utställare, seminarier och prova-på aktiviteter kring hjälpmedel, stöd och sociala innovationer som underlättar för personer med särskilda behov.

Syftet med mässan är att uppmärksamma och visa produkter och aktiviteter som bidrar till en ökad trygghet och inkludering.

De utställare och inspiratörer vi tänker oss är förutom företag med olika produkter även representanter för språkcaféer, kvinnojouren, träffpunkter och liknande.

Vi söker efter verksamheter, föreningar eller liknande som vill vara med på mässan

Mässan vänder sig till alla som är intresserade, exempelvis personer med särskilda behov, anhöriga, politiker och medarbetare i Gislaveds kommun.
Bland de yrkesgrupper som bjuds in finns exempelvis undersköterskor, arbetsterapeuter, personliga assistenter, behandlare och socialsekreterare.

Har du tjänster eller produkter som du vill visa upp för denna målgrupp? Eller kan du erbjuda stöd, aktiviteter för gemenskap eller något annat som
kan hjälpa personer som behöver stöd? Hör av dig till oss.

Om mässan

Koll på läget-mässan arrangeras i och utanför Folkets hus i Anderstorp den 15 oktober, klockan 09.00 - 18.00.

Anmälan

  • Vill du hålla i ett kortare seminarium eller prova-på-aktiviteter, hör av dig senast den 17 juni.
  • Vill du vara med som utställare på mässan, anmäl dig senast den 19 augusti.
  • Det är kostnadsfritt att vara med på mässan.

För anmälan, frågor eller mer information, kontakta Tina Larssen eller Karin Hedin.

Sidan uppdaterades senast: