Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Dalenloppet 2018 - deltagarna värmer upp.

Dalenloppet genomfört för tredje året i rad

Det var ett lyckat Dalenlopp som genomfördes för tredje året i rad.

Dalenloppet, som är ett arrangemang för personer med funktionsvariation, började med gemensam uppvärmning som träningsinspiratören Anna Gräsberg höll i, medan Stubbe Wahlberg var konferencier och spelade musik.

Efter uppvärmningen började loppet där deltagarna ska ta sig i mål på vilket sätt man vill. En del väljer att gå eller springa, andra tar sig genom med hjälp av rullator eller rullstol. Efter målgång väntade prisutdelning med medaljer och korv och bröd till deltagarna.

- Vi hade en fantastisk dag, i fantastiskt väder. Dagen blev hellyckad, säger Maria Wahlstedt, som till vardags arbetar som stödpedagog och är en av dem som varit med och arrangerat Dalenloppet.

Om Dalenloppet

Det är tredje året i rad som Dalenloppet genomförs. I år genomfördes loppet den 1 juni. Loppet som går runt området Dalen i Gislaved anordnas av personalen på funktionshinderverksamheten. Deltagarna består av personer med olika funktionsvariationer som deltar i Daglig verksamhetoch från gruppbostäder i Gislaved och Reftele. Loppet arrangeras i samarbete med Gislaveds Hus och Lions.

Sidan uppdaterades senast: