Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Välkommen till inspirationsmässa

Den 15 oktober är du välkommen till mässan "Koll på läget" där både kommunala och andra aktörer inom välfärdssektorn kommer hålla workshops och aktiviteter.

Mässan kommer äga rum i Folkets Hus i Anderstorp kl.9-18 och ingår som en del i programmet för temaveckan Fokus Hållbarhet.

Ta del av programmet för Koll på läget

På mässan kommer det finnas möjlighet att ta del av seminarier och prova-på-aktiviteter. Exempelvis kan du pröva på att träna din balans med handledning av sjukgymnaster, lyssna på föreläsning om tjej- och kvinnorjourens verksamheter, få veta mer om hur det fungerar med hemgång efter sjukhusvistelse, ta fram innovativa lösningar för välfärdssektorn tillsammans med Visam Arena och mycket mer.

Hälsa och välbefinnande

Alla programpunkter under temaveckan Fokus Hållbarhet har sin utgångspunkt i de 17 mål som ingår i Agenda 2030. Ett utav målen är hälsa och välbefinnande vilket är den gemensamma nämnaren för mässans olika aktiviteter under den här dagen.

Sidan uppdaterades senast: