Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Aktiviteter för höstlovet

Höstlovet närmar sig och programmet är laddat med spännande aktiviteter som VRspel, tecknarworkshop och filmfestival.

Under skolornas höstlov vecka 44 (29 oktober - 4 november) kommer det att finnas aktiviteter varje dag för alla skollediga att ta del av. 

Det blir exempelvis filmvisning både på biograf Klämman i Smålandsstenar och Folkets Hus i Gislaved. Bland annat anordnas en Minifilmfestival där kortfilmer visas och snacks ingår. Det finns även tillfälle att pröva på streetdance och för dig som vill bowla eller åka skridskor så har Gisle bowling och Gislerinken sina hallar öppna.

Satsning på Kulturkollo

Höstlovets stora satsning är ett Kulturkollo för alla mellan 13-15 år. Här får alla deltagare under en heldag testa på olika workshops med bland annat zombiesminkning, teater och fotomontage. Det bjuds på mat och kvällen avslutas med en filmvisning.

Det bästa med hela veckan är att allt är kostnadsfritt! Vi vill att alla barn mellan 6 och 15 år ska ha ett meningsfullt och roligt lov tillsammans. Vi hoppas att de kommer lära sig nya saker och testa på något de alltid drömt om och kanske framför allt får nya kompisar säger Annie Nilsson, projektledare på Kulturförvaltningen.

Sidan uppdaterades senast: