INNEHÅLL

Välkommen på näringslivsdialog

Tisdag den 20 november är du som företagare välkommen på näringslivsdialog med representanter från kommunen.

Vi fortsätter att utveckla samarbetet med kommunens näringsliv och nu är det dags för nästa steg. Anmäl dig till vår näringslivsdialog den 20 november där vi också kommer att ha en exklusiv förhandsvisning av kommunens platsvarumärke. Mer information om dagen för näringslivsdialog hittar du på nedan länk.

Anmäl dig senast söndag 11 november

Workshop - dialog mellan företagare

Syftet med näringslivsdialogen är att du som företagare ska kunna bolla och diskutera synpunkter och idéer med andra företagare om näringslivet i kommunen. Dessa reflektioner är viktiga för oss att fånga upp i vårt arbete med att förbättra företagsklimatet och samverkan inom näringslivet.

Sidan uppdaterades senast: 2018-10-24