Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Stort intresse från kommuninvånarna

Grönt, gult, rött eller orange? Hur ser hösten ut hos dig? I början av oktober efterlyste vi våra invånares vackraste höstbild. Vi ville se hur vackert hösten utvecklades sig i vår kommun.

När oktober nu är över konstaterar vi som arbetar med kommunikation i kommunen att intresset för att vara med i vår kampanj på facebook avseende vackraste höstbilden varit stort! Detta är vi så glada över!

Över 50 bilder

Närmare 30 kommuninvånare deltog i vår kampanj i sociala medier där vi efterlyste den finaste höstbilden och vi fick in över 50 fantastiskt vackra bilder runt om i kommunen. Bilderna är tagna bland i annat Anderstorp, Broaryd, Burseryd, Skinnebo, Smålandsstenar och Örnaholm.

Kampanjen genomfördes under oktober månad genom att våra invånare fick skicka in bilder via e-post och messenger. Vi gjorde detta för att vi ville se hur vackert det är i vår kommun på olika håll under hösten.

Senare i år kommer en ny liten kampanj - håll utkik!

Här nedanför ser du ett urval av alla vacka bilder, tagna av Ingalill i Dalen, Liselott i Båraryd, Louise i Burseryd, Rolf i Stubbakull, Sandra i Hestra, Susanne vid Gyllenforsen, Åke i Reftele, Åsa i Smålandsstenar, Sandra vid Ettö naturreservat och Marita i Vickelsbo.

Sidan uppdaterades senast: