Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Aktiviteter på vinterlovet

Från och med torsdag den 20 december finns massor av spännande vinterlovsaktiviteter och workshops för alla skollediga ungdomar mellan 6-15 år.

Det finns flera kostnadsfria aktiviteter att välja på under ledigheten. Vissa av aktiviteterna behöver man anmäla sig till, mer information om det finns i nedan länk till vinterlovsprogrammet.

Filma med gimbal och spela brädspel

Lovet inleds med workshops, både i film och foto. Testa på att filma med en gimbal,  det kan vara svårare än vad du tror att få till snygga övergångar och glidningar men det är väldigt roligt och användbart.

Biblioteken har  öppen under lovet, hos dem kan du pyssla men även spela brädspel. Biblioteket har köpt in flera bra spel som besökarna har efterfrågat, så passa på att testa ett nytt spel eller träffa nya spelvänner.

Konsert i Glashuset

Fredagen den 21 december kan du som går på högstadiet gå på konsert i Glashuset, under kvällen spelar Aden och Asme. Biljetter kommer att delas ut på din skola, kolla in affischen för att ta reda på när.

Under större delen av ledigheten kommer även Gislerinken vara öppen för allmänhetens åkning, men även bowlingen har öppet för fritt inträde. Boka en bana i tid då intresset är stort.

Besök Liseberg

 I mellandagarna kan du som går på fritidsgården följa med på en resa till Liseberg för att se de fina utsmyckningarna och belysningen. Anmälan och mer information finns på fritidsgårdarna.

Se programmet i skol-ipad

Som tidigare finns programmet uppe på kommunens hemsida, går du i skolan finns det även en länk på din skol-ipad där du kan hitta lovprogrammet. Men håll även koll på våra sociala medier, du vet aldrig vilka överraskningar som kan dyka upp där!

Sidan uppdaterades senast: