Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Bakre raden från vänster: Erik Josefsson ishockey, Casper Henriksson speedway, Isabelle Johansson luftgevärsskytte. Främre raden från vänster: Felicia Roos lerduveskytte nordisk trap, Daniel Röjsel rallysprint, Sanna Svensson Larsson nationell skeet och Anneli Lundell bangolf.

Uppvaktning av SM-guldmedaljörer 2018

I samband med fritidsnämndens sammanträde och julsamkväm uppvaktades 7 st SM-guldmedaljörer.

Fritidsnämnden samlade i tisdags 18 december, 2018-års SM-guldmedaljörer med koppling till Gislaveds kommun. Nämnden vill med detta uppmärksamma framstående idrottsprestationer inom olika idrotter. Guldmedaljörerna har alla koppling till Gislaveds kommun och representerar flera olika idrotter såsom skytte, motorsport, ishockey, bangolf och speedway.

- Det är fantastiskt att se så många guldmedaljörer på en och samma gång, från så många olika idrotter. Genom sina prestationer sätter de Gislaveds kommun på kartan. Det är jag stolt över, säger Tommy Stensson, ordförande fritidsnämnden

Vid uppvaktningen passade fritidsnämnden också på att uppmärksamma årets Guldledare Christina Emanuelsson som blivit nominerad av sin idrottsförening Burseryds gymnastikförening.

Bild: Ungdsomsledarstipendiet, årets Guldledare: Christina Emanuelsson, Burseryds Gymnastikförening nominerades "För framstående engagemang och prestationer inom Burseryds Gymnastikförening i många år. Christina är en eldsjäl utöver det vanliga".

Det är Fritidsförvaltningen som omvärldsbevakar idrottsprestationer. Från och med 2019 kommer föreningar och berörda att få anmäla sina SM-vinnare via kommunens webbsida.

Sidan uppdaterades senast: