Nyhetsarkiv

Här kan du ta del av äldre nyheter från Gislaveds kommun.


 • Friluftslivets år - Luften är fri
  I år är det Friluftslivets år, vilket uppmärksammas i hela Sverige genom projektet Luften är fri. Tillsammans med andra aktörer kommer vi under hela året belysa de goda möjligheterna som finns till ett rikt friluftsliv i vår kommun.

 • Delar av kultur- och fritidsverksamheten öppnar upp
  Från och med måndag 25 januari öppnar vi upp vissa delar av biblioteksverksamheten och idrottsanläggningarna för barn- och ungdomsverksamhet inom föreningslivet.

 • Nämndbeslut att omvandla Mariagården
  För att få en budget i balans krävs en förändring av socialförvaltningens verksamhet. Nämnden beslutade därför under tisdagen att omvandla Mariagården till biståndsbedömt trygghetsboende och 70+ boende.

 • Så jobbar vi med vaccinering mot covid-19
  Vaccinering mot sjukdomen covid-19 pågår nu enligt plan. Det är Regionen som ansvarar för genomförandet av vaccinationerna och arbetet sker i ett nära samarbete med kommunen.

 • En medelålders kvinna och en tjej i tonåren promenerar armkrok och pratar och skrattar Vad tycker du om platsen Gislaveds kommun?
  Vad har du för attityd till kommunen som plats? Är det en attraktiv plats att besöka? Är det en plats med framtidstro? Nu vill vi ha ditt svar i en undersökning!

 • Maria Hassel står framför en vägg med böcker. Hon håller i foldern som ska fyllas i för att delta i Bokklassikern. Biblioteksklassikern - Glöm inte att lämna in ditt bidrag
  Nu är det dags att lämna in ditt bidrag till Biblioteksklassikern som pågått sedan i våras. Alla som deltar får en pin och har chansen att vinna en t-tröja.

 • Utdelning av arkitekturpriset. Tre män och en kvinna. Mannen i mitten håller upp en bukett och tilldelas ett diplom. Priser, stipendium och uppvaktning
  Varje år delar vi ut ett antal priser och stipendium till personer, föreningar och företag som utmärkt sig lite extra inom olika ämnen.

 • En hög med skolböcker bredvid en datorskärm Växelvis distansundervisning inom grundskolan
  Barn- och utbildningsnämnden har beslutat att möjliggöra växelvis distansundervisning för Nordinskolan, Åsenskolan och Ölmestadskolan till och med 24 januari 2021. Beslutet kan komma att förlängas.

 • Kulturaktiviteter i vår
  Vårens kulturprogram finns nu i din brevlåda! Vi vill fortsätta att leverera kultur till dig även om det blir på ett annat sätt än tidigare.

 • Låt din julgran värma kommunens invånare
  Lämna in din julgran till förbränning och låt den fortsätta göra nytta även efter att den slutat pryda ditt hem. Då kan du också vara med i utlottningen av Västbokort.

Sidan uppdaterades senast: 2019-08-05