Nyhetsarkiv

Här kan du ta del av äldre nyheter från Gislaveds kommun.


 • Bild på vatten som passerar genom ett landskap. I bilden syns texten: Det är bara vatten. Det är bara vatten. Det allra viktigaste vi har
  Vatten är en förutsättning för allt liv, världens viktigaste livsmedel och en av våra stora klimatutmaningar. Ändå tar vi det för givet.

 • Eldningsförbud gäller
  På grund av det torra, varma och blåsiga vädret gäller eldningsförbud i hela Jönköpings län från och med den 17 juni och tillsvidare.

 • Nytt nummer av kommuntidningen G
  Hemester, medborgarlöfte och insatskatalogen – det och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av kommuntidningen som kommer i brevlådan under onsdagen.

 • Kommunfullmäktige måndag 14 juni kl.18.30
  På måndag sammanträder kommunfullmäktige. Med anledning av coronaviruset – se gärna direktsändningen på vår webb.

 • Tillsammans förebygger vi skadegörelse och nedskräpning
  Skadegörelse och nedskräpning är ett stort problem för kommunen under hela året och belastar våra verksamheter negativt. I samband med skolavslutning och sommarlov ökar problemen. Läs mer om hur du kan hjälpa till.

 • På hållbarhetsveckan är vi hållbara tillsammans!
  Temadagar med demokrati, krisberedskap och friluftsliv är nytt för i år inför höstens hållbarhetsvecka. Vi vill ha ditt tips på idéer och arrangemang, och föreningar som håller en aktivitet under veckan kan få ett engångsbidrag!

 • Försenad öppning av Hörsjöbadet
  Hörsjöbadet öppnar i år senare än vanligt. Orsaken är byte av reningsverk och leveransförseningar av vissa delar till reningsverket.

 • Kvinna håller en presentation inför åhörare Stabilt företagsklimat i Gislaveds kommun
  Kommunen har ett fortsatt stabilt företagsklimat och landar en bit över snittet när Svenskt näringsliv presenterar årets företagsklimatundersökning.

 • Unik utbildning i samarbete med tillverkningsindustrin
  I kommunen finns länets enda YH - utbildning som är teknikcollege certifierad. Träffa Gustav Rylander och Daniel Rääf från Trioworld i Smålandsstenar som berättar om utbildningen; underhållstekniker inom automatiserad tillverkningsindustri, som leder till spännande arbete för dig som är teknikintresserad.

 • Anpassningar av coronarestriktioner
  Från och med den 1 juni gäller ändrade restriktioner i Sverige för bland annat kultur- och idrottsevenemang. Smittspridningen är fortfarande på en hög nivå och rådet om att hålla avstånd och begränsa sitt umgänge gäller fortfarande.

Sidan uppdaterades senast: