blommor mot en blå himmel. Texten sommarliv och biet Love syns

Sommarliv med många roliga aktiviteter

Sommarlov är lika med sommarliv. Vi vill ge dig som är ung ett riktigt bra sommarlov och erbjuder många olika aktiviter under sommarlovet.

Visst är det härligt med sommarliv på sommarlovet? Vår sommarlivskompis Love bjuder på ett härligt program i år med både fart, fläkt, värme och kyla.

Ta del av hela programmet på kommunens sidor för unga.

Sommarpyssel på bibliotek

Under juli månad är du välkommmen till biblioteken i Gislaveds, Anderstorps och Smålandsstenars för att pyssla. Du kan även hämta ut pysselpåsar på biblioteken i Reftele och Hestra. Delta i bibliotekens Boksommar som pågår under hela sommaren och tävla om fina priser. 

Aktiviteter med fritidsgårdar

Våra fritidsgårdar Nöjet och Carlo och har aktiviteter till dig hela sommaren. Vill du följa med och bada? Eller vad sägs som bio och filmkväll. Va med på grillning, paddla kanot och spela paddel.

Color splash run och Gislekampen

Spring ett färgsprakande lopp tillsammans med din vänner eller varför inte anmäla dig och dina vänner till Gislekampen som är sommarens kvickaste och smartaste tavling.

Umgås med din hund

Lär din hund roliga trix och testa på hundsporten hoopers eller testa agility med din hund som anordnas av Smålandsstenars brukshundklubb. Ta med din hund på en rolig aktivering där vi letar efter föremål och människor.

Sportaktiviteter runt om i kommunen

I vår kommun har vi förmånen att ha många idrottsföreningar. I sommar har flera av dem aktiviteter där du kan testa på handboll, fotboll, judo, innebandy och padel i bland annat Hestra, Smålandsstenar, Gislaved och Anderstorp. Anmäl dig innan så du säkert får en plats.

Sjätte året med Sommarliv

Love och vi andra som arbetar med Sommarliv är så glada att vi nu inleder sjätte året med Sommarliv. Vi hoppas på att vi tillsammans ska skapa mängder med nya minnen även till denna sommar.

Sidan uppdaterades senast: