DIALOG, KLAGOMÅL OCH SYNPUNKTEr

Gislaveds kommun är under ständig förändring. Därför är det viktigt för kommunen att få ta del av dina åsikter. Det finns många sätt för dig som är invånare att vara med och påverka kommunens utveckling.

Du kan rösta i allmänna val, gå med i ett politiskt parti eller i en förening, underteckna upprop, skriva insändare, demonstrera, delta i kommunens dialogaktiviteter, lämna synpunkter och klagomål och överklaga beslut, med mera. Var även uppmärksam på att du i ett tidigt skede kan påverka planer som handlar om nybyggnationer och planerade bostadsområden.

Kontakta politikerna och tjänstemännen

Du kan också påverka genom att kontakta kommunens politiker och tjänstemän. Det kan du göra genom att ringa, skriva eller besöka dem. Om du vill träffa en politiker eller tjänsteman i kommunhuset eller ute i förvaltningarna är det bra om du först bokar en tid. Kontaktuppgifter till kommunens samtliga politiker hittar du nedan:

Tjänstemännens når du via kommunens kontaktcenter.

Förbättra kommunen - lämna en synpunkt

Kommunen vill ständigt förbättra och utveckla sina verksamhetsområden och tjänster. Därför är det viktigt att vi får reda på vad du tycker så att vi hela tiden kan bli bättre. Har du några synpunkter/förslag/beröm/klagomål på våra verksamheter och vår service berätta det för oss genom att fylla i ett webbformulär. Klicka på länken nedan för att komma till sidan där du kan lämna din synpunkt. Du får återkoppling senast efter sju arbetsdagar.

Medborgardialog

Ett annat sätt att vara med och påverka är att delta i de dialogaktiviteter som kommunen anordnar. Här kan du läsa mer om medborgardialog och hur Gislaveds kommun arbetar med invånarnas möjligheter till att vara med och påverka:

Kom ihåg att du är viktig för Gislaveds kommun. Gör din röst hörd!

Sidan uppdaterades senast: