Lokalsamtal i Ås/Tallberga/Sunnaryd/

Nu kommer Gislaveds kommun till Ås, Tallberga och Sunnaryd med omnejd för att veta mer om hur ni som bor i bygden vill ha det. Träffen är ett led i kommunens satsning på medborgardialog.

Med anledning av spridningen av coronaviruset och covid-19 är tidsplaneringen preliminär.

Nu behöver vi er hjälp att besvara frågor för att kunna förbereda träffen på bästa sätt. Vi vill att du besvarar enkäten senast 5 april.

Besvara enkätenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Enkäten inehåller frågorna:

• Vad är den främsta tillgången och största utmaningen i er bygd?
  • Har ni några idéer på hur er bygd skulle kunna utvecklas och bli mer attraktiv?
  • Vad skulle ni själva vilja göra för att utveckla er bygd?
  • Vad ser du att kommunen skulle kunna hjälpa till med för utveckla er bygd?

Välkommen till lokalsamtal i Ås förbundsgård tisdagen den 14 april kl 18:00.

För fikats skull vill vi att du anmäler dig senast 8 april via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller ring Kontaktcenter på 0371-810 00. Ange eventuell specialkost.

Lokalsamtalet genomförs i 2 steg, den 14 april deltar tjänstepersoner från kommunen och den 12 maj deltar politiker.

Sidan uppdaterades senast: 2020-03-27