Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Kommunen som arbetsgivare

Vi behöver dig – till Sveriges viktigaste jobb. De kommande åren ska vi anställa 300 nya medarbetare. Är du en av dem? Här hittar du information om lediga jobb, filmer med några medarbetare, våra värderingar, praktik och arbetsträning samt feriepraktikmöjligheter för skolungdomar.

Vårt arbetsgivarerbjudande

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder:

En modig arbetsgivare

Vi vågar anta utmaningar för att ständigt utvecklas och förbättras. Genom viljan att snabbt tänka om och se saker på nya kreativa sätt skapar vi våra egna fotspår där vi bjuder in till delaktighet och dialog.

Goda utvecklingsmöjligheter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att växa tillsammans med duktiga kollegor som delar din inställning och entusiasm. Hos oss är din unika kunskap och erfarenhet värdefull och du uppmuntras att delta i utvecklingsarbetet.

Vi arbetar med ett kommunikativt ledarskap där våra chefer leder verksamheten genom att föra dialog, skapa delaktighet och bygga relationer.

Förutsättningar för att du ska må bra

Vi har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.



Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan



Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag 8-16, tisdag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.