Foto: Sofia Runarsdotter

Digital bokcirkel

Under tre tillfällen träffas vi i Teams och pratar om böcker vi läst. Sista tillfället besöker Göran Greider bokcirkeln.

Vi träffas ungefär en gång i månaden och pratar om en bok som vi alla har läst. I höst läser vi Den franske Löjtnantens kvinna av John Fowles, Roskoden av Kate Quinn och Hon vars hjärta var som mitt av Göran Greider. Göran Greider besöker bokcirkeln sista tillfället och diskuterar sin bok tillsammans med oss.

Innan träffen skickar vi ut en länk till din e-post som du använder för att ansluta. Du behöver en dator med internetuppkoppling, hörlurar med mikrofon och webkamera. Hör av dig om du känner dig osäker på tekniken så hjälper vi dig. En del saker kan du få låna från biblioteket. Böckerna hämtar du ut på närmsta bibliotek.

Välkommen!

  • När: Torsdagar 7 okt, 11 nov, 9 dec
  • Tid: kl. 17-18.30
  • Plats: Digitalt i Teams med Gislaveds bibliotek
  • Anmäl dig på bibliotekets hemsida.länk till annan webbplats
    Du anmäler dig till alla träffarna på en gång eller endast sista tillfället med författarbesöket.

Sidan uppdaterades senast: