Text

Feriearbete

Information om läget.

Som läget ser ut så håller vi på med matchningsarbetet men på grund av rådande situation med Covid-19 så har det tagit längre tid än vanligt. Vi har förlorat många platser men jobbar för fullt för att hitta nya. Förhoppningsvis kommer det besked i slutet på vecka 18 eller början på vecka 19 om man har fått feriearbete eller inte och hur vi går vidare sedan.

Gislaveds kommun erbjuder dig som är ung feriearbete inom kommunala bolag och föreningar. Syftet med feriearbete är att ge de som är ung möjlighet att få arbetslivserfarenheter och referenser inför kommande arbetslivet. Placeringen sker utifrån ditt intresse, utbildningsbakgrund samt förutsättningar att ta ansvar och visa engagemang på arbetsplatsen.

Du ska med hjälp av handledning utföra de arbetsuppgifter du blir tilldelad, visa intresse och hålla tider enligt anställningsavtal.

Du arbetar sex timmar per dag, måndag-fredag (förutom midsommarafton då alla är lediga). Arbetstiden kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Som feriearbetare kommer du att få möjligheten att få arbetslivserfarenheter, referenser och en chans att tjäna pengar genom lön och semesterersättning.

För möjlighet till feriearbete krävs att du:

  • Är folkbokförd i Gislaveds kommun.
  • Är mellan 16 – 18 år och inte har kunnat ordna ett sommarjobb på egen hand

Anmälan är stängd.

Sidan uppdaterades senast: 2020-04-28