Flytta ditt företag hit

Kartbild över Gislaveds kommun

Klicka på kartan för att se den större

Välkommen till Gislaveds kommun, här finner du en unik produktmix inom tillverkningsindustrin, en växande tjänstesektor och en levande landsbygd.

Vi har många kända varumärken som Skeppshultcykeln, Skeppshults gjuteri, Rapid, Isaberg Mountain Resort, Hestra Handsken, Åsas tomtebod, Golvabia, Stolab, Etac hjälpmedel m.fl.

Gislaveds kommun är en del av Gnosjöregionen i Småland, en region som är känd för sin entreprenörsanda. Vi är stolta över våra företag som till största delen består av en mycket varierad industri med en hög specialistkompetens inom olika områden. Vi har också en stor variation av service och tjänsteföretag, butiker i alla våra orter samt ett rikt skogsbruk och lantbruk.

Området är unikt i Sverige med många lokalt ägda företag som engagerar sig i samhällutvecklingen. Gislaveds kommun är en familjevänlig kommun med en väl fungerande äldreomsorg och många skolor. Det finns ett rikt kulturutbud inom bland annat konst och musik. Vi är nästan 30 000 invånare och vi har ett rikt och inspirerande föreningsliv.

Det är lätt att hitta hit och även ta sig till kringliggande städer: riksväg 26 (Nissastigen) till Halmstad och Jönköping samt riksväg 27 till Växjö och Göteborg. Närmaste flygplatser är Jönköping, Växjö och Landvetter. Det finns också järnvägslinjerna Halmstad- Nässjö, Kust-till-kustbanan mellan Göteborg och Kalmar samt ett flertal busslinjer.

Du är hjärtligt välkommen till oss, här finner du både stadsmiljö och landsbygd, 388 sjöar och en fantastisk natur.

Om du vill flytta hit så finns vi här för dig. Ring eller maila till vårt kontaktcenter så hjälper dem dig att lotsa dig vidare.

Sidan uppdaterades senast: 2020-06-15