Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kulturvår 2019

Programmet riktar sig till alla; till dig som har barn, är musikintresserad, gillar dans eller digitalkultur men det riktar sig också till dig som precis upptäckt ditt kulturintresse, oavsett ålder. Tanken med kulturprogrammet är att det ska vara tillgängligt för alla, även för dig som bor längre ut på landsbygden.

Musik och konst

Har du ett musikintresse finns det olika sätt att ta del av kulturen; besök den öppna replokalen på Kulturplatån i Glashuset Gislaved, delta på Hiphopworkshopen med Fröken B eller varför inte lyssna av Gislaveds Symfoniorkesters konserter.

Om du är intresserad utav konst besök då Gislaveds Konsthalls olika utställningar, som exempelvis Åke Andrén och hans värld. Missar du de öppna visningarna kan du själv boka in en kostnadsfri visning med dina vänner eller ditt arbetslag.

Kulturvecka och bibliotek

Vill du maxa ditt kulturutbud erbjuder vi Kulturveckan vecka 17. Njut av en konsert med West of Eden tillsammans med en soppsupé serverat utav restaurangskolan. Du kan också gå på en föreställning med tillhörande workshop om Fröken Weltmeister- clownen som misslyckas totalt men till sin fördel!

Biblioteken får under flera långlördagar författarbesök, bland annat kommer Fairooz Tamimi och berättar om hur det är att komma ny till Sverige och skapa sig en identitet. Är du intresserad utav självhushållning kan du komma till Anderstorps bibliotek där landskapsarkitekten Petter Bergström berättar om ätliga växter.

Ett skafferi av möjligheter till kultur

Givetvis innehåller kulturprogrammet oändligt mycket mer än det som nämns här, så håll dig uppdaterad via sociala medier eller ladda hem din digitala version här. Och glöm nu inte att sätta upp Kulturprogrammet på kylskåpet så hela familjen kan ta del utav det.

Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av en riktigt härlig kulturvår 2019 här i kommunen - vi ses!

Sidan uppdaterades senast: