Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Snart dags för Sportlov

11 februari startar Sportlovet med över 30 aktiviteter. Vi hoppas att du ska hitta något som passar just dig. Ta en titt i programmet!

Sportlovet börjar måndag 11 februari men redan fredag den 8 februari sätter aktiviteterna igång. På programmet finns bland annat Poddworkshop där du kan podda med professionella poddproducenten Viktoria Johansson. Hon kan alla de där knepen som krävs för att skapa ett attraktivt konto. Är du mer intresserad utav att spela kom då på Kulturplatåns tv-spelsturné som besöker olika orter i kommunen.

Ta del av programmet

Fritidsgårdarna erbjuder flera olika turnér, bland annat i schack och biljard. Kolla med din lokala fritidsgård vad de hittar på under veckan! Du som bor omkring Burseryd kan spela bordtennis men även delta i den populära femkampen Superstar.

Ta bussen till Anderstorps simhall och testa att gå på vatten. Det enda du behöver är en stor badboll. Gislebadet har även vattenpolo och Wiggle.
På biblioteket kan du testa på att programmera en robot eller ett bananpiano. Det krävs ett besök för att ta reda på vad det innebär, men coolt är det!

Avsluta veckan med Fångarna på fortet i Equmeniakyrkan. När du vilat upp dig boka en biljett till föreställningen Hoppet- för jag dog inte. En stark historia berättat utan ord om alla barn som flytt från tryggheten till ett nytt land.

Burseryd får besök utav författaren Lena Ollmark som skriver om läskiga saker, de bjuder även på fika och du som läst hennes böcker få chansen att ställa alla dina frågor direkt till författaren.

För att ta reda på exakta tider och platser håll dig uppdaterad på våra sociala medier men även gislaved.se/lovaktiviteter.

Vi ses!

Sidan uppdaterades senast: