Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Jobbmässa för arbetsgivare och arbetssökande

Den 20 februari arrangeras "Jobbmässan för inkludering" som vänder sig både till dig som söker jobb och för utställare. Mässan hålls i Anderstorp.

För fjärde året i rad genomförs "Jobbmässan för inkludering" som i år går under namnet Jobbträff Gislaved. Tanken med jobbmässan är att det ska fungera som en mötesplats för arbetstagare och arbetsgivare och ska effektivisera matchningen mellan dessa. Fokus ligger också på det sociala perspektivet om inkludering och minskat utanförskap.

- Vi kommer att erbjuda inspirerande föreläsningar för arbetssökande. Bland  utställarna kommer det finnas representanter från exempelvis IKEA, Arbetsförmedlingen, bemanningsföretag och kommunen, säger Sara Steffensen, enhetschef på Arbetsmarknadsorganisationen.

För arbetssökande

Om du är arbetssökande kan du bland annat få hjälp med att skriva CV och på jobbtorget kan du träffa arbetsgivare. Tolkar kommer finnas på plats. Det kommer även finnas möjlighet att göra enklare personlighetstest. Och om du funderat på att studera så kommer det även finnas personal från Vuxenutbildningen att prata med.

Ta del av programmet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Plats: Arbetsmarknadsorganisationen Gislaved, Töråsvägen 16 i Anderstorp

Tid: Onsdag 20 februari kl.09.00-17.00

För utställare

Som utställare kan du ta del av inspirationsföreläsningar som exempelvis "Tänk nytt - eller har vi tänkt färdigt?" med Stig-Arne Bäckman som bland annat varit rådgivare till Margot Wallström och sakkunnig inom arbetsmarknadsdepartementet. Eller "Branschvalidering - industrins nyckel till strategisk kompetensförsörjning" med Ingegerd Green, VD Skärteknikcentrum Sverige, som har lång erfarenhet av uppdrag där nya modeller för arbetslivslångt lärande utvecklas.

Du som vill delta som utställare måste anmäla dig senast 11 februari. Här kan du anmäla dig. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är det något du undrar eller vill boka en monterplats är du välkommen att höra av dig till Mariana Morosanu, 070-440 28 55, interaction@leadervastrasmaland.se

Mässan är ett samarbete mellan Leader Västra Småland, Integrera mera och Gislaveds kommun.

Sidan uppdaterades senast: