Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Föreläsning om biologisk mångfald

Välkommen måndag 1 april på föreläsning om hur nyttodjur och nyttoväxter kan öka lönsamheten och ge ökad skörd.

Hur bidrar jordbruket till en ökad biologisk mångfald och hur kan nyttodjur och nyttoväxter öka lönsamheten och minska risken för skadedjur och ge ökad skörd? Om detta och mycket mer kommer Kirsten Jensen föreläsa om på Stora Segerstad i Reftele den 1 april. Kirsten Jensen jobbar till vardags på länsstyrelsen i Västra Götaland som rådgivare för odling av fleråriga grödor och är Sveriges mesta expert på området.

Med anledning av årets tema under Earth hour ”#connect2earth - biologisk mångfald” arrangerar Gislaveds kommun, LRF och Länsstyrelsen Jönköping denna föreläsning med syfte att öka den biologiska mångfalden i odlingslandskapet.

Kom och ät lokal mat och få mer information länsstyrelsen Jönköpings nuvarande och kommande projekt. Fri entré. Mat ingår.

Datum: måndag 1 april

Tid: 18.00-20.00

Plats: Stora Segerstad, Reftele

Anmälan senast torsdag 28 mars

Anmälan till föreläsning

Varmt välkommen!

Sidan uppdaterades senast: