Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Påsklovets alla aktiviteter

Påsklovet närmar sig och programmet är laddat med spännande aktiviteter som LAN, fotokurs, flyga drönare, bio och pingisturnering.

Under påsklovet måndag 15 april till söndag 21 april kommer det pågå aktiviteter i stort sett alla dagar. Som vanligt tjuvstartar vi lovet redan fredagen innan, det vill säga 12 april, med den populära Digitalkulturfesten, den här gången i Glashuset, Gislaved. Här kan du passa på att testa våra nya spel för virtual reality!

Program för påsklovet

Fyradagars LAN, diktyoga och drönare

Föreningen Nitroxy är tillbaka med ett klassiskt fyrdagars LAN i Tyngelvi, Burseryd. När du LAN:at klart besök Biograf Klämman i Smålandsstenar och gå på bio, under hela veckan visar de filmer; allt från Asterix och Obelix till Hellboy.

I Smålandsstenar kommer biblioteken ha diktyoga under veckan och Kulturplatån kommer med sin teknik så du kan lära dig mer om att flyga en drönare och att fota med systemkameran.

Öppet på fritidsgårdarna

Fritidsgårdarna håller öppet alla vardagar dit du är välkommen att delta. På Fritidsgården Carlo, Anderstorp blir det turneringar i olika slag; pingis, FIFA, biljard och på Fritidsgården Z, Gislaved har även de turneringar varvat med filmkväll och påskfika.

Testa tillverka slime

På Gislaveds Bibliotek kan du som är slimetokig prova på att tillverka slime. Men se till att anmäla dig innan, så du slipper stå i kö och vänta på din tur.  

Hör av dig till Love

Följ oss på sociala medier, där uppdateras det kontinuerligt med information.

Facebook: Sommarliv i Gislaveds kommun

Instagram: @gvdsommarliv

Kanske uppdateras det från aktiviteter som just du deltar i. Om du vill att Love ska dyka upp under påsklovet hör gärna av dig. Love älskar att komma ut och träffa alla som deltar på påsklovsaktiviteter.

Under hela lovet kommer all personal på de olika aktiviteterna använda svarta t-shirts med texten "Lov e livet" i guldtryck.

Sidan uppdaterades senast: