Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Föreläsning om EU-valet

Med anledning av kommande EU-val arrangeras en föreläsning i Gislaved 26 april med föreläsare från Europaparlamentets svenska kontor och Europa Direkt.

Söndag 26 maj är det EU-val. Det innebär att du har möjlighet att välja vem som ska representera dig i Europaparlamentet de kommande fem åren. Inför valet kan det vara bra att skaffa extra information om EU och varför det är viktigt att vi röstar.

Hur påverkas din vardag av EU? Det kan handla om allt från livsmedelskontroll av den mat du äter,energikrav på dina vitvaror till utsläppsnivåer och säkerhetskrav för din bil. Även förutsättningarna för att till exempel ringa och surfa eller studera och arbeta i ett annat EU-land påverkas av EU. Om detta och mycket mer kan du höra om på föreläsningen med Klas Jansson, Europaparlamentets kontor i Sverige, Sophia El Masry, Europa Direkt i Jönköpings län och Joakim Sverker, Gislaveds kommun.

Välkommen!

Datum: Fredag 26 april

Tid: Klockan 13.00-14.30

Plats: Gislaveds bibliotek, Gislegatan 5

Föreläsningen är öppen för alla. Ingen anmälan behövs. Obs! Max 50 platser

Föreläsningen arrangeras av Gislaveds kommun i samarbete med Europaparlamentets kontor i Sverige och Europa Direkt Jönköpings län.

Sidan uppdaterades senast: