Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Bild på bandet West of Eden med fyra män och en kvinna som håller instrument

Maxat program under kulturveckan

Dags för kulturvecka. Programmet består av en rad härliga kulturaktiviteter så som exempelvis lunchkonsert, clownföreställning, stråkgala och spellördag.

Kulturveckan i kommunen innefaller vecka 17, tisdag 23/4 till söndag 28/4 och då har du möjlighet att maxa din kulturupplevelse. Workshops, musik, teater, spel och mat, det finns något för alla på kulturveckan.

Njut av en konsert med West of Eden tillsammans med en soppsupé serverat utav restaurangskolan, eller gå på en föreställning med tillhörande workshop om Fröken Weltmeister- clownen som misslyckas totalt men till sin fördel!

Läs mer om alla våra arrangemang i programmet för kulturvår. Varmt välkomna till vår härliga kulturvecka!

Kulturveckan genomförs av Kulturplatån i samarbete med Gislaveds bibliotek, Gislaveds Dansstudio, Scenverkstan, Musikskolan Gislaved och Restaurang Matkulturen som erbjuder aktiviteter av alla dess slag.


Sidan uppdaterades senast: