Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Examensutställning på Gislaveds Konsthall i maj

Elever från Bild och Formprogrammet på Gislaveds Gymnasium har examensutställning på Gislaveds Konsthall.

Från och med lördag den 4 maj finns examensutställningen att se på Gislaveds Konsthall. Här kommer du kunna se alltifrån måleri och skulptur till digital konst och fotografi. Utställningen inleds med en vernissage lördag den 4 maj som hålls mellan klockan 11.00-12.00. Konsthallen har öppet fram tills klockan 16.00.

Hela utställningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. pågår under perioden 4 maj - 26 maj.

- ES16 är en liten klass som i 3 år känt gemenskap, trygghet och värme även när vi är utspridda på olika platser. Vi har olika stilar och vi delar vi gärna med oss av våra kunskaper. Klassen är väldigt ärlig och inte alls rädd för att ge och ta emot kritik, berättar eleverna.

Tid 4 maj - 19 maj (vernissage lördag 4 maj klockan 11.00-12.00)

Plats: Gislaveds Konsthall, Köpmangatan 12, Gislaved

Välkommen!

Sidan uppdaterades senast: