Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Begränsad parkering på torget i Gislaved i maj

Med anledning av olika arrangemang kommer möjligheterna till parkering på Stortorget i Gislaved tidvis vara begränsade.

För dig som ska förtidsrösta till EU-valet i kommunhusets Kontaktcenter kan det vara bra känna till att framkomligheten kommer vara begränsad för biltrafik vid vissa tidpunkter i maj. Stortorget framför kommunhuset är avstängt för trafik vid ett par tillfällen i samband med olika evenemang.

Röstande med funktionshinder kommer att kunna nå vallokalen i kommunhuset genom att använda parkeringsplats för rörelsehindrad på Stortorget. Följ anvisning av trafikvakt. Om du som rörelsehindrad har problem med parkering, kontakta valnämndens kansli på telefon: 0371-811 43.

Övriga besökare till röstningslokalen i kommunhuset hänvisas till parkeringen utanför gula huset på Norra storgatan 1.

Tider torget är avstängt

Onsdag 15 maj från kl.18.00 - torsdag 16 maj kl.16.00 Torget är avstängt då Skräpfestival och Skräpkampen 2019 kommer hållas på torsdagen den 16 maj för elever där skolor tävlar mot varandra. Arrangör: Håll Sverige Rent i samarbete med kommunen.

Tisdag 21 maj kl.16.00 - måndag 27 maj kl.12.00 - Torget är avstängt i samband med Gisledagarna och städning efteråt. Mer information om vilka ytterligare avstängningar i centrum som kommer göras i samband med Gisledagarna kommer senare.

Lördag 25 maj - Norra storgatan 1 är avstängd med anledning av Gisledagarnas karnevalståg. Besökare till röstningslokalen (EU-valet) i kommunhuset hänvisas då till parkeringen vid Stationsallén.

Sidan uppdaterades senast: