Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Premiär för Planket GVD

Den populära fotografiska utomhusutställningen Planket kommer nu till Konsthallen i Gislaved. Det blir en dag och en plats för fotografer och allmänhet att mötas på. 

Planket GVD är en fotofest där spännande fotografier visas på ett enkelt sätt och tillgängligt för alla lördagen 25/5 klockan 11 - 18 på Gislaveds Konsthall, Köpmangatan 12.

Konsthallen satsar på en avslappnad och inbjudande utställning i samband med Gisledagarna där du som besökare får uppleva en stor bredd av fotografier samt träffa fotograferna bakom bilderna som sitter på planket.

Sedan tidigare finns den fotografiska utomhusutställningen i Stockholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Göteborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Första svenska Planket arrangerades i Stockholm 1982 på initiativ av fotografen Neil Goldstein Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som sett liknande utställningar i New York. Idén med Planket har sedan dess spridit sig till flera andra städer runt om i Sverige.

Tanken är att Planket Gvd ska bli en lokalversion av de Planketutställningar som finns etablerade på andra platser.

Utställningen är öppen för både proffs- och amatörfotografer. Är du intresserad av att ställa ut dina fotografier är du välkommen att kontakta Gislaveds Konsthall.

Välkommen till en riktigt härlig dag tillsammans med oss!

Sidan uppdaterades senast: